Volgend jaar maart ga ik, samen met twintig andere vrouwen, vier dagen fietsen en reizen door Vietnam, de Cycle4Girls tocht georganiseerd door Plan Nederland.

Een fietstocht om geld op te halen voor meisjes in Vietnam. Om ze te steunen, zorgen dat ze schoon drinkwater en gezonde voeding kunnen krijgen, naar school kunnen gaan en zo opgroeien tot zelfstandige vrouwen. We nemen allemaal minimaal 3000 euro mee. Voor 3000 eur201203-KHM-15 verkleindo kunnen we drie meisjes drie jaar lang steunen.

We fietsen in vier dagen tijd zo’n 300 kilometer door Vietnam en bezoeken projecten van Plan Nederland. Zo kunnen we ter plekke zien hoe het gaat met de sponsorkinderen en hun families en misschien kennismaken met onze eigen sponsordochters.

Wil je mij helpen bij het inzamelen van het geld? Je kunt een bedrag storten via de sponsorsite. Heb je een bedrijf dan kun je ook kiezen voor een sponsorpakket. Neem in dat geval contact met mij op dan laat ik je de mogelijkheden weten. Ik ben ook nog op zoek naar organisatoren van braderieën en (kerst)markten.

Help mij de meisjes in Vietnam helpen!