Diensten

Wijzigingsverzoeken die te lang blijven liggen. Gebruikers die niet weten waar ze met hun vragen terecht kunnen. Onduidelijkheid over wie nu eigenlijk verantwoordelijk is voor de informatievoorziening. Of wie er zou moeten beslissen over de aanschaf van een nieuwe server.

Voor een antwoord op deze en andere vragen op het gebied van beheer van IT en informatievoorziening kunt u terecht bij Yvelutie.

Op basis van jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de meest praktische oplossing. Ik lever geen complete handboeken met voorschrijvende procesbeschrijvingen en dwingende procedures. Samen met de medewerkers maak ik praktische handleidingen die ik stap voor stap invoer.

Geen revolutie, maar evolutie. Want de Chinezen zeiden het al: “Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, wees alleen bang om stil te staan.”

Naast advies en consultancy geef ik ook trainingen op het gebied van ASL en BiSL. Informatie over de basistrainingen vindt u hieronder. Daarnaast is er ook een game om de gebruikersorganisatie bewust te maken van de eigen rol bij het beheer van de informatievoorziening en zijn er diverse andere trainingen in ontwikkeling.

Meer weten over mogelijkheden? Neem contact met mij op. Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie?

Trainingen

BiSL ® Foundation training

Deze tweedaagse training geeft u inzicht in het proces framework BiSL en biedt u een goede basis voor het APMG examen. De training bestaat uit presentaties en opdrachten. Tijdens de training is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen of het met elkaar discussiëren over de stof en de eigen situatie.

Meer informatie?

ASL 2 ® Foundation training

Deze tweedaagse training geeft u inzicht in het proces framework ASL 2 en de ontwikkelingen op het gebied van applicatiemanagement die geleid hebben tot deze versie van ASL. Tevens biedt de training u een goede basis voor het APMG examen. De training bestaat uit presentaties en opdrachten. Tijdens de training is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen of het met elkaar discussiëren over de stof en de eigen situatie.

Meer informatie?

ASL® and BiSL® are Registered Trade Marks of ASL BiSL Foundation