15 februari is door APMG het nieuwe certificaat BiSL Advanced gelanceerd. BiSL Advanced is de nieuwe certificering, waarin de nadruk ligt op hoe je de kennis van BiSL kunt toepasseBiSL logon bij het inrichten en verbeteren van business informatiemanagement (functioneel beheer en informatiemanagement).

De leerstof voor BiSL Advanced bestaat uit het basisboek ‘BiSL®, een framework voor business informatiemanagement’ en een bundel van artikelen, uitgewerkt in het e-book ‘Aanvullende literatuur BiSL® Advanced examen’. Een BiSL Foundation certificaat van APMG of een voor 2012 bij EXIN behaald certificaat is toegangseis voor het BiSL Advanced examen.

Samen met trainingspartner The Lifecycle company hebben we een belangrijke bijdrage geleverd aan het e-book en de ontwikkeling van het nieuwe APMG-certificaat.

Daarom bent u voor een BiSL Advanced training bij ons aan het juiste adres!

The Lifecycle company organiseert op 31 maart, 1 april en 8 april een driedaagse training BiSL Advanced. De laatste dag wordt afgesloten met het examen. De locatie voor deze training wordt nog bekendgemaakt.

De kosten voor deze driedaagse training zijn € 1.350,- per persoon, exclusief btw, inclusief het e-book, trainingsmateriaal, examen en lunch.

Vroege vogels die zich voor 29 februari 2016 aanmelden kunnen rekenen op een korting van méér dan 25% op de trainingsprijs. Voor hen bedraagt de prijs van de training € 1.000,- (exclusief btw).

Dus wil je je verder ontwikkelen op het gebied van business informatiemanagement, meld je dan snel aan!

 

Ik wil graag meer informatie